THE GUARDIAN: TEN HAG SPARKAS EFTER FA-CUPFINALEN

Erik Ten Hags vara eller icke vara i Manchester United har diskuterats flitigt hela vårsäsongen. Tidigare uppgifter har indikerat att nederländarens öde skulle komma att avgöras efter morgondagens FA-cupfinal.

Nu uppger The Guardian att det redan är beslutat att finalen blir Erik ten Hags sista match som United-manager. Tidningen skriver att nederländaren kommer att få sparken oavsett om det blir vinst eller förlust mot Manchester City.

Enligt uppgifterna är det sir Jim Ratcliffe och hans team som nu har beslutat sig för att göra sig av med 54-åringen. Samma tidning uppgav igår att Thomas Tuchel är favorit till att ta över efter Erik ten Hag.

Transfergurun Fabrizio Romano skriver i samma veva att det finns en ”CONCRETE possibility” att Ten Hag lämnar efter finalen, och att United redan tagit kontakt med agenter till managers som potentiellt skulle kunna ersätta Ten Hag.

Enligt Dan Sheldon på The Athletic har United pratat med Kieran McKennas representanter för att undersöka om det finns intresse att ta över laget ifall Ten Hag lämnar.