Zlatan hos Piers Morgan – Se klippen redan nu!

Sveriges fotbollsikon och en av världens mest framstående spelare genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, träffade nyligen den respekterade brittiske journalisten Piers Morgan för sin första stora intervju sedan han avslutade sin imponerande karriär tidigare i år. Den exklusiva intervjun kommer att sändas på TV4 Play klockan 21.00 den 5 oktober och ger tittarna en unik inblick i Zlatans liv efter fotbollen.

I den kommande intervjun kommer Zlatan, som nyligen fyllde 42 år, att dela med sig av sina tankar om övergången från fotbollslivet till det civila livet. Han öppnar upp om privatlivet, inklusive det romantiska ögonblicket när han friade till sin partner Helena Seger. Det förväntas även att han reflekterar över de höjdpunkter och utmaningar som har format hans enastående karriär.

 

Se en del av Zlatans Intervju med Piers Morgan på Youtube

Intervjun kommer inte bara att belysa de glansögonblick som har präglat Zlatans resa utan kommer även att adressera några av de mer komplexa relationerna i hans fotbollsliv. Zlatan ger tittarna en inblick i den frostiga relationen med Pep Guardiola, den framstående tränaren som han samarbetade med under sin tid i Barcelona.

Den svenske stjärnan kommer också att dela sina känslor kring förlusten av sin agent och vän, Mino Raiola, samt ge sina tankar om Manchester Uniteds nuvarande situation och den speciella kopplingen han fortfarande har till klubben.

Att denna exklusiva intervju visas samtidigt i både Sverige och Storbritannien ger fotbollsfansen över hela världen möjlighet att vara en del av denna historiska stund. TV4 Play blir platsen där publiken kan följa denna djupdykning i Zlatans liv efter den framstående fotbollskarriären.

Var kan man se Zlatans Intervju med Piers Morgan?

Så, den 5 oktober klockan 21.00, sätt er bekvämt och förbered er på att utforska Zlatan Ibrahimovics tankar och känslor i denna minnesvärda intervju, som lovar att vara lika fängslande som hans fotbollsframgångar genom åren.