A.S. Roma Logotyp Färgkoder

Nyanserna som representerar A.S. Roma består av toner av burgundy, guld och kräm. Detaljer om lagets färger i hexadecimala, RGB- och CMYK-format finns nedan. A.S. Roma kommer från staden Rom, som ligger i Italien. Deras främsta motståndare är Lazio, den främsta rivalen.

A.S. Roma visar stolt upp sina färger, som utgör en imponerande kombination av bordeaux, guld och kräm, vilka symboliserar lidelse, ära och renhet förknippade med laget. Dessa ikoniska nyanser återspeglas i lagets tröjor, merchandise och fanartiklar och representerar därmed deras rika historia och tradition.

A.S. Roma härstammar från Rom, Italien, och är djupt rotat i stadens kulturella struktur med ett historiskt arv som sträcker sig över årtionden av fotbollsexpertis. Deras hemmaarena, Stadio Olimpico, tjänar som en arena där fansen samlas för att uppleva spännande matcher och oförglömliga ögonblick.

Men mitt i äran och triumfen skymtar A.S. Romas mest intensiva rivalitet. Lazio, deras stadsrival, står som en formidabel motståndare och väcker passionerade sammanstötningar när de två lagen möts på planen. Dessa matcher, kända som ”Derby della Capitale,” fängslar fotbollsfans över hela världen med sin intensitet och dramatik, och visar upp essensen av italiensk fotbollsrivalitet när den är som bäst.

A.S. Roma Logotyp Färger

Du kan hitta huvudfärgerna för A.S. Roma i tabellen nedan.

Giallo Roma
PANTONE: PMS 130 C
Hex Color: #f0bc42;
RGB: (240, 188, 66)
CMYK: (6, 26, 86, 0)

Rosso Roma
PANTONE: PMS 202 C
Hex Color: #8e1f2f;
RGB: (134, 38, 51)
CMYK: (9, 100, 64, 48)

Gray
Pantone: PMS Cool Gray 3 C
Hex Color: #cacacc;
RGB: (202, 202, 204)
CMYK: (20, 16, 15, 0)

Black
Pantone: PMS Black 6 C
Hex Color: #000000;
RGB: (0, 0, 0)
CMYK: (0, 0, 0, 100)

A.S. Roma Pantone Färgkoder

A.S. Roma Serie A-lagets Pantone-färger är PMS 130 C för Roma gul och PMS 202 C för Roma röd.

Pantone-färgen Roma gul för A.S. Roma kan hittas nedan

PMS 130 C

Roma röd Pantone-färg för A.S. Roma kan hittas nedan.

PMS 202 C

Pantone-färgnamn för A.S. RomaPantone färgkod för A.S. Roma
Roma GulPMS 130 C
Roma RödPMS 202 C

A.S. Roma Färgkoder Hex

A.S. Roma färger HEX-koder är #F0BC42 för Roma gul och #8E1F2F för Roma röd.

Roma gul HEX-färgkod för fotbollslaget A.S. Roma kan hittas nedan.

#F0BC42

Roma röd HEX-färgkod för A.S. Roma finns nedan.

#8E1F2F

HEX-färgnamn för A.S. RomaHEX-färgkod för A.S. Roma
Roma Gul#F0BC42
Roma Röd#8E1F2F

A.S. Roma Färgkoder RGB

A.S. Roma färger RGB-koder är (251,9,11) för röd och (0,0,0) för svart färg.

Roma gul RGB-färgkod för A.S. Roma kan hittas nedan.

(240, 188, 66)

Roma röd RGB-färgkod för A.S. Roma hittar du nedan.

(134, 38, 51)

CMYK-färgnamn för A.S. Roma CMYK-färgkod för A.S. Roma
Gul(240, 188, 66)
Röd(134, 38, 51)

A.S. Roma Färgkoder CMYK

A.S. Roma färger CMYK koder är (6, 26, 86, 0) för Roma gul och (9, 100, 64, 48) för Roma röd färg.A.S. Roma Färgkoder CMYK

Den Roma gula CMYK färgkoden för A.S. Roma finns nedan.

(6, 26, 86, 0)

Roma röd HEX-färgkod för A.S. Roma finns nedan.

(9, 100, 64, 48)

Fotbollsresor till A.S. Roma

Att uppleva en fotbollsresa till Rom för att stödja A.S. Roma är en oförglömlig resa för varje fotbollsentusiast. I hjärtat av den eviga staden får du chansen att följa ett av Italiens mest passionerade fotbollslag och delta i den unika atmosfären på Stadio Olimpico.

A.S. Roma, med sina karakteristiska färger av bordeaux, guld och kräm, representerar inte bara laget utan även stadens stolthet och historia. Att närvara vid en match på deras hemmaarena är som att trampa in i en värld av passion, där fansen skapar en oslagbar energi som omfamnar hela arenan.

Under din fotbollsresa till Rom får du inte bara njuta av de spännande matcherna utan också uppleva stadens rika kulturella arv och läckerheter. Utforska Rom, besök historiska platser som Colosseum och Vatikanen, och njut av den läckra italienska maten innan du ger dig ut för att stötta A.S. Roma på Stadio Olimpico.

Att vara en del av publiken under ett A.S. Roma-spel är en upplevelse som går utöver själva fotbollen; det är ett uttryck för passion, stolthet och samhörighet. En fotbollsresa till Rom och A.S. Roma är där sport och kultur möts för att skapa minnen som varar livet ut.

A.C. Milan Tröjor, Halsdukar, Souvenirer

AS Roma souvenirer är en symbol för stolthet och lojalitet för fans över hela världen. Från tröjor och halsdukar till nyckelringar och muggar, finns det en mångfald av merchandise som hyllar detta ikoniska fotbollslag. Varje souvenir bär med sig historien och traditionen hos AS Roma, vilket gör dem till eftertraktade minnen för samlare och entusiaster. Att köpa och äga ett AS Roma-souvenir är inte bara ett sätt att visa sitt stöd för laget, utan också att bära med sig en del av dess arv och passion vart man än går.

AC Milan souvenirer är en symbol för stolthet och lojalitet för fans över hela världen. Från tröjor och halsdukar till nyckelringar och muggar, finns det en mångfald av merchandise som hyllar detta ikoniska fotbollslag. Varje souvenir bär med sig historien och traditionen hos A.C. Milan, vilket gör dem till eftertraktade minnen för samlare och entusiaster. Att köpa och äga ett AC Milan-souvenir är inte bara ett sätt att visa sitt stöd för laget, utan också att bära med sig en del av dess arv och passion vart man än går.

AS Roma en Gigant i Italiensk Fotboll

AS Roma är en professionell fotbollsklubb baserad i Rom, Italien. Klubben grundades 1927 och har sedan dess varit en av de mest framstående och populära fotbollsklubbarna i landet. AS Roma spelar sina hemmamatcher på Stadio Olimpico, en ikonisk arena som delas med rivalen Lazio.

Klubbens färger, rött och guld, representerar stolthet och passion och är en symbol för dess starka förankring i den romerska kulturen. AS Roma har en lojal och hängiven supporterkultur, och deras fans, kända som ”Romanisti”, är kända för sitt hängivna stöd genom tjockt och tunt.

Under åren har AS Roma haft perioder av framgång och utmaningar. Klubben har vunnit Serie A-titeln tre gånger, senast under säsongen 2000-2001. Dessutom har de också varit framgångsrika på den europeiska scenen, med en semifinalplats i UEFA Champions League under säsongen 1983-1984.

Några av de största fotbollsspelarna genom tiderna har representerat AS Roma, inklusive ikoner som Francesco Totti och Daniele De Rossi, båda produkter av klubbens ungdomsakademi. Dessa spelare har inte bara varit enastående på planen utan har också kommit att symbolisera klubbens hjärta och själ.

AS Roma är känd för att främja talangutveckling och har en framstående ungdomsakademi. Klubben har fortsatt att vara en plats där unga talanger får chansen att blomstra och utvecklas till professionella fotbollsspelare.

Förutom dess prestationer på fotbollsplanen har AS Roma också engagerat sig i olika samhällsprojekt och välgörenhetsinitiativ. Klubben strävar efter att vara en positiv kraft både inom fotbollen och i samhället som helhet.

Sammanfattningsvis är AS Roma en klubb med en rik historia, starka traditioner och en passionerad supporterbas. Trots utmaningarna fortsätter klubben att vara en betydande kraft inom italiensk och europeisk fotboll.