Atalanta BC Logotyp Färgkoder

Nyanserna som representerar Atalanta BC i Italien består av en palett bestående av svart, blått och vitt. Deras färger är en symbol för styrka, beslutsamhet och renhet förknippade med laget. Här nedan finner du detaljer om lagets färger i hexadecimala, RGB- och CMYK-format. Atalanta BC har sitt ursprung i staden Bergamo, som ligger i norra Italien.

Atalanta BC stoltserar med sina färger, vilka utgör en kraftfull kombination av svart, blått och vitt. Dessa nyanser representerar lagets energi, passion och hängivenhet till spelet. Färgerna återspeglas på ett framstående sätt i lagets matchtröjor, supporterprylar och andra officiella produkter, och de symboliserar därmed Atalantas rika fotbollshistoria och stolthet.

Atalanta BC har sina rötter djupt förankrade i Bergamos kulturella arv och har genom åren byggt upp en framstående fotbollshistoria. Laget spelar sina hemmamatcher på Gewiss Stadium, en arena där fansen samlas för att stödja sitt lag och skapa minnesvärda ögonblick.

Men bland äran och framgången kastar sig Atalanta BC in i sina mest intensiva rivaliteter. En av de mest betydande motståndarna är Brescia Calcio, laget från grannstaden Brescia. Dessa möten kallas ofta för ”Derby della Lombardia” och genererar en intensiv rivalitet och spänning som griper tag i fotbollsentusiaster över hela regionen och bortom. Det är i dessa ögonblick av tävlan och rivalitet som Atalanta BC visar upp den sanna andan av italiensk fotboll.

Atalanta BC Roma Logotyp Färger

Du kan hitta huvudfärgerna för Atalanta BC i tabellen nedan.

BLUE
PANTONE: PMS 660 C
Hex Color: #1E71B8;
RGB: (30, 113, 184)
CMYK: (86, 53, 1, 0)

BLACK
Hex Color: #000000;
RGB: (0, 0, 0)
CMYK: (0, 0, 0, 100)

Atalanta BC Färgkoder Hex

Atalanta BC färger HEX-koder är #1E71B8 för BLÅ och #000000 för SVART.

Atalanta gul HEX-färgkod för fotbollslaget Atalanta kan hittas nedan.

#1E71B8

Atalanta svart HEX-färgkod för Atalanta finns nedan.

#000000

HEX-färgnamn för Atalanta BCHEX-färgkod för Atalanta BC
Blå#1E71B8
Svart#000000

Fotbollsresor till Atalanta BC

Att ge sig ut på en fotbollsresa till Bergamo för att stödja Atalanta BC är en oförglömlig resa för varje fotbollsentusiast. Mitt i denna charmiga stad i norra Italien får du chansen att följa ett av landets mest passionerade fotbollslag och delta i den unika atmosfären på Gewiss Stadium.

Atalanta BC, med sina karakteristiska färger av svart, blått och vitt, representerar inte bara laget utan även stadens stolthet och historia. Att närvara vid en match på deras hemmaarena är som att trampa in i en värld av passion, där fansen skapar en oslagbar energi som genomsyrar hela arenan.

Under din fotbollsresa till Bergamo får du inte bara njuta av de spännande matcherna utan också uppleva stadens rika kulturella arv och läckerheter. Utforska Bergamo, besök historiska platser som det gamla stadscentret och Città Alta, och njut av den läckra italienska maten innan du ger dig ut för att stötta Atalanta BC på Gewiss Stadium.

Att vara en del av publiken under ett Atalanta BC-spel är en upplevelse som går utöver själva fotbollen; det är ett uttryck för passion, stolthet och samhörighet. En fotbollsresa till Bergamo och Atalanta BC är där sport och kultur möts för att skapa minnen som varar livet ut.

Atalanta BC Tröjor, Halsdukar, Souvenirer

Atalanta BC souvenirer är en symbol för stolthet och lojalitet för fans över hela världen. Från tröjor och halsdukar till nyckelringar och muggar, finns det en mångfald av merchandise som hyllar detta ikoniska fotbollslag. Varje souvenir bär med sig historien och traditionen hos Atalanta BC, vilket gör dem till eftertraktade minnen för samlare och entusiaster. Att köpa och äga ett Atalanta BC-souvenir är inte bara ett sätt att visa sitt stöd för laget, utan också att bära med sig en del av dess arv och passion vart man än går.

Atalanta BC souvenirer är en symbol för stolthet och lojalitet för fans över hela världen. Från tröjor och halsdukar till nyckelringar och muggar, finns det en mångfald av merchandise som hyllar detta ikoniska fotbollslag. Varje souvenir bär med sig historien och traditionen hos Atalanta BC, vilket gör dem till eftertraktade minnen för samlare och entusiaster. Att köpa och äga ett Atalanta BC-souvenir är inte bara ett sätt att visa sitt stöd för laget, utan också att bära med sig en del av dess arv och passion vart man än går. Souvenirerna speglar lagets färger av svart, blått och vitt och blir därmed en tydlig representation av Atalanta BC:s identitet och kärlek från dess fans.

Atalanta BC en Gigant i Italiensk Fotboll

Atalanta BC, baserat i staden Bergamo i norra Italien, är ett fotbollslag som strålar av passion och framgång. Klubben grundades 1907 och har genom åren etablerat sig som en respekterad och kompetent aktör inom den italienska fotbollen.

Atalanta BCs färger, svart, blått och vitt, representerar lagets styrka, beslutsamhet och renhet. Dessa nyanser återspeglas stolt i lagets emblem och matchtröjor och har blivit symboler för klubbens identitet.

Laget har genomgått en imponerande utveckling och har blivit känt för sin offensiva spelstil och förmågan att utmana även de mest etablerade lagen i Serie A. Atalanta BC har inte bara positionerat sig som en kraft att räkna med inom den italienska fotbollen utan har även gjort framsteg på den europeiska scenen, med deltagande i prestigefyllda turneringar som UEFA Champions League.

Gewiss Stadium, Atalantas hemmaarena, är platsen där passionerade supportrar samlas för att stötta sitt lag. Atmosfären under hemmamatcherna är elektrisk och skapar en unik upplevelse för både spelare och fans.

En viktig aspekt av Atalanta BC är klubbens förmåga att odla och utveckla talangfulla unga spelare. Klubben har ett framstående ungdomsakademi och har bidragit till att forma nästa generation fotbollsstjärnor.

Atalanta BCs framgångar och dedikerade supportrar har gjort klubben till en viktig del av Bergamos stolta fotbollstradition. Genom åren har Atalanta BC skapat minnesvärda ögonblick och fortsätter att vara en av de mest fascinerande och beundransvärda klubbarna inom den italienska fotbollsscenen.