TRÄNINGSLÄGER ESTEPONA

Estepona, beläget strax söder om Marbella, är en kommun i Andalusien, södra Spanien, med cirka 70 000 invånare.

Med endast 80 kilometer till Malagas flygplats och cirka 45 kilometer till Gibraltar, erbjuder Estepona en perfekt plats för ert träningsläger i Spanien. Här kan ni njuta av sol och bad samtidigt som ni tränar.

Kontakta oss för mer information om tränings- och fotbollsläger i Spanien!

Läs mer om våra fotbollsläger och träningsläger!

LOGI

Ni kommer att bo på Diana Park, beläget på den spanska solkusten. Hotellet, omringat av golfbanor, erbjuder utomhuspool, luftkonditionerade rum och privata terrasser.

De moderna rummen är ljusa och utrustade med TV, eget badrum och värdeskåp. Hotellet har även en bar, restaurang, reception, biluthyrning och gratis WiFi. Marbella ligger bara tio minuter bort med bil.

TRÄNING

Träningen under ert fotbollsläger sker på konstgräsplaner nära hotellet. Vi arrangerar även träningsmatcher mot lokala lag för att förhöja er träningsupplevelse.

Gothia Sportstravel

Gothia Sportstravel är Sveriges främsta sportresearrangör, med personal som har många års erfarenhet inom sport, sportresor, konferensresor och affärsresebranschen. Vår kompetens sträcker sig från arbete med stora internationella företag till omfattande erfarenhet inom ungdoms- och elitidrott, där vi har verkat både som spelare och ledare.

Vi erbjuder träningsläger, cupresor, fotbollsresor och sportresor för alla typer av idrottslag. Vårt omfattande kontaktnätverk i branschen gör att vi kan erbjuda högkvalitativa sportresor till våra kunder. Genom att kombinera vår resaerfarenhet med vår sportsliga expertis som tränare och ledare, är vi experter på att arrangera framgångsrika träningsläger för idrottslag.

Alla medarbetare på Gothia Sportstravel är passionerade fotbollssupportrar och vet vad som krävs för att skapa den perfekta fotbollsresan. Vi hjälper både privatpersoner och företag att skräddarsy sina fotbollsresor, inklusive hotell, fotbollsbiljetter och flyg.