Reseguide Fotbollsresa Fulham

Fulham FC är en klassisk fotbollsklubb i London, med sin hemmaarena Craven Cottage belägen vid floden Themsen. Här är några tips för att planera en fotbollsresa till London och se Fulham FC spela.

Boende Fulham ligger i sydvästra London och området har flera boendealternativ, såsom hotell och vandrarhem. Du kan också välja att bo i centrala London och ta tunnelbanan eller bussen till Craven Cottage.

Leta hotell i London

 

Transport London har en väl utbyggd kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tåg. Om du ska se Fulham FC spela på Craven Cottage är det enklaste sättet att ta tunnelbanan till Putney Bridge station eller Hammersmith station och därefter gå till arenan. Det går också bussar till Craven Cottage.

Mat och dryck Fulham har många pubar, barer och restauranger där du kan ta en öl och äta något gott innan matchen. Du kan också besöka området runt Putney Bridge, som har många restauranger och barer vid floden Themsen.

Sevärdheter London har många sevärdheter och attraktioner. Du kan besöka platser som Buckingham Palace, London Eye och Tower Bridge. Om du vill uppleva stadens kultur kan du besöka några av de många museerna och konstgallerierna i London, som exempelvis Tate Modern eller British Museum.

Matchdag På matchdagen är det viktigt att komma i god tid till Craven Cottage för att undvika trängsel och köer. Det finns många pubar och barer runt arenan där fansen samlas för att ta en öl och snacka fotboll innan matchen. Du kan också besöka klubbens souvenirbutik för att köpa en matchprogram eller souvenir att ha som minne från matchen.

Sammanfattningsvis är en fotbollsresa till London och Fulham FC en fantastisk upplevelse för fotbollsfans. Med en passionerad fanskara och en traditionell arena vid Themsen är Fulham en av de mest spännande fotbollsklubbarna i London, och London är en stad full av kultur och historia att utforska.

Boka Fotbollsresor

Gothia Sportstravel erbjuder fotbollsresor och fotbollsbiljetter till alla ligor runt om i Europa. Gå in på gothiasportstravel.se och boka din fotbollsresa redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *