Resguide Fotbollsresa Tottenham

London är en av världens mest spännande städer och hem till flera av de mest kända fotbollsklubbarna i världen. En av dessa klubbar är Tottenham Hotspur FC, som har sin hemmaarena Tottenham Hotspur Stadium i norra London. Här är några tips för att planera en oförglömlig fotbollsresa till London för att se Tottenham Hotspur spela.

Boende Det finns många boendealternativ runt Tottenham Hotspur Stadium och i områdena runt omkring. Haringey och Tottenham är närliggande områden som kan vara bekvämt att bo på om du vill vara nära arenan. Om du vill bo i centrala London är det enkelt att ta sig till arenan med tunnelbana eller tåg.

Hitta hotell i London

 

Transport London har en väl utbyggd kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tåg. Om du ska se Tottenham Hotspur spela på Tottenham Hotspur Stadium så är det enklaste sättet att ta tunnelbanan till Seven Sisters station eller Tottenham Hale station, beroende på var du bor. Det är också enkelt att ta sig runt i London med kollektivtrafik och taxi, och det kan vara en bra idé att köpa en Oyster Card för att spara tid och pengar på transport.

Mat och dryck London är känt för sin mångfald av mat från olika delar av världen, och det finns många restauranger och pubar där du kan prova på olika kök. Om du vill uppleva den brittiska matkulturen så kan du prova traditionella rätter som ”fish and chips” eller ”shepherd’s pie”. Det finns också många pubar och barer där du kan ta en öl och snacka fotboll med andra fans.

Sevärdheter London är en stad full av sevärdheter och attraktioner. Besök platser som Big Ben, Tower of London och Buckingham Palace för att uppleva stadens kulturella och historiska arv. Det finns också många museer och konstgallerier, inklusive British Museum och Tate Modern, som är väl värda ett besök.

Matchdag När du går till en match på Tottenham Hotspur Stadium så är det bäst att komma dit i god tid för att undvika trängsel och köer. Det finns många pubar och barer i området runt arenan där fansen samlas för att ta en öl och snacka fotboll innan matchen. På matchdagen är det också en bra idé att köpa en matchprogram eller souvenir för att ha som minne från matchen.

Sammanfattningsvis är en fotbollsresa till London och Tottenham Hotspur en fantastisk upplevelse för fotbollsfans. Med en passionerad fanskara och en modern och imponerande arena är Tottenham Hotspur en av de mest spännande fotbollsklubbarna i världen, och London är en stad full av kultur och historia.

Boka Fotbollsresor

Gothia Sportstravel erbjuder fotbollsresor och fotbollsbiljetter till alla ligor runt om i Europa. Gå in på gothiasportstravel.se och boka din fotbollsresa redan idag!

One thought on “Resguide Fotbollsresa Tottenham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *