Reseguide Fotbollsresa Crystal Palace

Crystal Palace FC är en fotbollsklubb i södra London som spelar i Premier League. Här är några tips för att planera en fotbollsresa till London och se Crystal Palace spela.

Boende Crystal Palace ligger i södra London och området har flera boendealternativ, såsom hotell och vandrarhem. Du kan också välja att bo i centrala London och ta tunnelbanan eller bussen till Selhurst Park.

Transport London har en väl utbyggd kollektivtrafik med tunnelbana, bussar och tåg. Om du ska se Crystal Palace spela på Selhurst Park är det enklaste sättet att ta tunnelbanan till Thornton Heath station eller Norwood Junction station och därefter gå till arenan. Det går också bussar till Selhurst Park.

Mat och dryck Crystal Palace har många pubar, barer och restauranger där du kan ta en öl och äta något gott innan matchen. Du kan också besöka området runt Crystal Palace Park, som har många restauranger och barer.

Hotell London

 

Sevärdheter London har många sevärdheter och attraktioner. Du kan besöka platser som Buckingham Palace, London Eye och Tower Bridge. Om du vill uppleva stadens kultur kan du besöka några av de många museerna och konstgallerierna i London, som exempelvis Tate Modern eller British Museum.

Matchdag På matchdagen är det viktigt att komma i god tid till Selhurst Park för att undvika trängsel och köer. Det finns många pubar och barer runt arenan där fansen samlas för att ta en öl och snacka fotboll innan matchen. Du kan också besöka klubbens souvenirbutik för att köpa en matchprogram eller souvenir att ha som minne från matchen.

Sammanfattningsvis är en fotbollsresa till London och Crystal Palace FC en fantastisk upplevelse för fotbollsfans. Med en passionerad fanskara och en traditionell arena är Crystal Palace en av de mest spännande fotbollsklubbarna i London, och London är en stad full av kultur och historia att utforska.

Boka Fotbollsresor

Gothia Sportstravel erbjuder fotbollsresor och fotbollsbiljetter till alla ligor runt om i Europa. Gå in på gothiasportstravel.se och boka din fotbollsresa redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *