Drömmer du om en oförglömlig fotbollsresa till London och att se Chelsea FC spela på Stamford Bridge?

Då är Gothia Sportstravel det perfekta valet för dig! Vi erbjuder kompletta fotbollsresor med allt du behöver för en minnesvärd upplevelse:

Förstklassiga biljetter:

 • Vi garanterar dig de bästa platserna på Stamford Bridge, oavsett motstånd.
 • Välj mellan olika biljettkategorier beroende på din budget och önskemål.

Bekvämt boende:

 • Vi erbjuder boende i olika prisklasser, från centralt belägna hotell till prisvärda vandrarhem.
 • Du kan välja att bo ensam, med vänner eller familj.

Trygg och bekväm transport:

 • Vi ordnar all transport under din resa, från flygplatstransfer till matchdagstransporter.
 • Du kan slappna av och njuta av resan utan att oroa dig för logistiken.

Unika upplevelser:

 • Förutom att se Chelsea FC spela kan du uppleva allt det bästa som London har att erbjuda.
 • Vi erbjuder guidade turer, pubrundor och andra spännande aktiviteter.

Fördelar med att boka med Gothia Sportstravel:

 • Vi har över 20 års erfarenhet av att arrangera fotbollsresor.
 • Vi har ett stort nätverk av kontakter inom fotbollsvärlden.
 • Vi erbjuder personlig service och support.
 • Vi garanterar dig en trygg och bekväm resa.

Besök vår hemsida för att se våra aktuella fotbollsresor till Chelsea FC:

https://gothiasportstravel.se/

Fotbollsresor till Chelsea erbjuder en unik upplevelse för fotbollsfans som vill uppleva engelsk toppfotboll på nära håll. Chelsea FC, baserad i västra London, är en av Englands mest framgångsrika och ikoniska fotbollsklubbar. Att se en match på deras hemmaarena, Stamford Bridge, är en dröm för många fotbollsentusiaster.

Planering av resan

Att planera en fotbollsresa till Chelsea kräver noggrann förberedelse. Först och främst behöver du biljetter till matchen. Biljetter till Chelsea FC:s matcher kan vara svåra att få tag på, särskilt till de stora matcherna mot rivaler som Manchester United, Liverpool och Arsenal. Det är klokt att köpa biljetter i god tid och via officiella kanaler eller pålitliga återförsäljare för att undvika falska biljetter.

Resa och boende

London är lättillgängligt från många delar av världen, med flera internationella flygplatser som Heathrow, Gatwick och Stansted. Väl framme kan du använda stadens omfattande kollektivtrafik för att ta dig runt. Att bo i närheten av Stamford Bridge, som ligger i stadsdelen Fulham, kan vara praktiskt, men det finns även många hotellalternativ i centrala London.

Matchdagen

Matchdagen på Stamford Bridge är en speciell upplevelse. Arenan, med plats för cirka 40 000 åskådare, erbjuder en intim atmosfär där du kan känna stämningen och passionen från de engelska fotbollsfansen. Innan matchen kan du utforska området runt arenan, kanske besöka Chelsea FC:s officiella butik för att köpa souvenirer, eller ta en guidad tur i stadion och få en inblick i klubbens historia och framgångar.

Sevärdheter och aktiviteter

Förutom fotbollen har London mycket att erbjuda. Ta dig tid att besöka några av stadens världsberömda sevärdheter som Buckingham Palace, Tower of London, och British Museum. Staden är också känd för sina shoppingmöjligheter, med allt från exklusiva butiker på Bond Street till marknader som Camden och Portobello Road.

Efter matchen

Efter matchen kan du uppleva Londons pulserande nattliv. Det finns ett brett utbud av pubar, barer och restauranger där du kan fira ditt lags seger eller diskutera matchens höjdpunkter. Om du är intresserad av mer fotboll, varför inte besöka några av de andra ikoniska arenorna i London, som Emirates Stadium eller Wembley?