Att se Chelsea FC i London: En komplett guide för fotbollsfans

Att se Chelsea FC spela på Stamford Bridge är en oförglömlig upplevelse för alla fotbollsfans. Oavsett om du hejar på ”The Blues” eller bara vill se en toppmatch i Premier League, så kommer en resa till London att bli minnesvärd.

Hämta biljetter:

Det första du behöver göra är att säkra dina biljetter. Det finns några olika sätt att göra detta:

Officiell klubbwebbplats:https://www.chelseafc.com/en/tickets/mens-tickets

Biljettåterförsäljare: https://www.gothiasportstravel.se

Var ute i god tid, speciellt för matcher mot stora motståndare.

Välj ditt boende:

London har en mängd olika boendealternativ för alla budgetar. Du kan välja mellan allt från vandrarhem och B&B till lyxhotell. Om du vill vara nära Stamford Bridge, finns det några hotell i Fulham-området.

Ta dig runt:

Londons kollektivtrafiksystem är omfattande och effektivt. Du kan ta dig runt med tunnelbana, buss eller taxi. Om du planerar att använda kollektivtrafiken ofta, kan det vara bra att köpa ett Oyster Card.

Före matchen:

Det finns många saker att göra i London före matchen. Du kan besöka några av stadens berömda sevärdheter, som Buckingham Palace, Tower of London eller British Museum. Eller så kan du bara promenera runt i centrum och njuta av atmosfären.

På matchdagen:

Se till att komma till Stamford Bridge i god tid. Det finns många pubar och restauranger i närheten av arenan där du kan äta och dricka innan matchen. När du väl är inne på arenan, ta dig tid att njuta av atmosfären och heja på Chelsea!

Efter matchen:

Om du inte har bråttom att åka hem, finns det många saker du kan göra efter matchen. Du kan besöka en av de många pubarna i Fulham, eller så kan du ta en kvällspromenad längs Themsen.

Tips:

 • Köp ett London Pass om du planerar att besöka många sevärdheter. Det kan spara dig pengar.
 • Ladda ner en app för kollektivtrafiken i London, till exempel Citymapper eller TfL Oyster.
 • Lär dig några grundläggande fraser på engelska.
 • Packa bekväma skor, du kommer att gå en hel del!
 • Och viktigast av allt, ha kul!

För de inbitna fansen:

För pub- och matälskare:

För den kulturellt intresserade:

Tips för att spara pengar:

 • Res utanför säsongen: Flyg och hotell är billigare under lågsäsongen (generellt sett november till mars).
 • Köp ett London Pass: Detta ger dig gratis inträde till många attraktioner och obegränsad resor med kollektivtrafiken.
 • Ät på pubar och matmarknader: Att äta ute i London kan vara dyrt, men du kan spara pengar genom att äta på pubar och matmarknader.
 • Ta dig runt med kollektivtrafiken: Londons kollektivtrafiksystem är omfattande och billigare än att ta taxi.
 • Bo utanför centrum: Hotell i centrala London kan vara dyra. Överväg att bo i ett område utanför centrum och ta kollektivtrafiken in till centrum.

Kom ihåg:

 • Den här informationen är enbart för vägledning. Kontrollera alltid öppettider, priser och andra detaljer innan du besöker en attraktion eller evenemang.

Drömmer du om att se Chelsea FC spela på Stamford Bridge och uppleva den pulserande fotbollsatmosfären i London? Då är en fotbollsresa till London det perfekta valet för dig!

 • Bo bekvämt: London erbjuder boende för alla budgetar, från vandrarhem och B&B till lyxhotell. För att vara nära Stamford Bridge, kolla in Fulham-området.
 • Upplev Londons puls: Utforska stadens berömda sevärdheter, som Buckingham Palace, Tower of London eller British Museum. Strosa genom centrum och njut av atmosfären.
 • Matchdag! Kom i god tid till Stamford Bridge. Besök pubar och restauranger i närheten för att äta och dricka innan matchen. Njut av den unika stämningen på arenan och heja fram Chelsea!
 • Fortsätt upplevelsen: Efter matchen kan du besöka fler pubar i Fulham, promenera längs Themsen eller njuta av Londons nattliv.