Dusan Tadic ansluter officiellt till Fenerbahçe

Dusan Tadic, den serbiska fotbollsprofilen, har officiellt gått med i Fenerbahçe. Efter att ha brutit sitt kontrakt med Ajax på grund av missnöje med klubbledningen och bristen på kvalitet i spelartruppen, har Tadic hittat en ny klubb i den turkiska storklubben.

Den 34-åriga spelaren presenterades för Fenerbahçe under söndagen och har undertecknat ett tvåårskontrakt med sin nya klubb. Tadic uttryckte sin glädje över att gå med i en så stor klubb och nämnde den fantastiska supportern från Fenerbahçe-fans.

”Det är en fantastisk känsla att vara en del av en så stor klubb. Fenerbahçe har fantastiska fans och jag kan inte vänta på att få spela framför dem. Jag vill vinna många troféer med Fenerbahçe-fans. De är mycket värdefulla för oss. Vi behöver deras stöd. Vi kommer att lyckas”, kommenterade Tadic på klubbens hemsida.

Tadic har gjort betydande framsteg under sin tid i Ajax, där han spelade 241 matcher och bidrog med 105 mål och 112 assist sedan han anslöt sig till klubben 2018. Innan dess har han representerat andra klubbar som Southampton, Twente, Groningen och serbiska Vojvodina. Han har också 21 mål på 98 landskamper för Serbien.

Med Dusan Tadics ankomst förväntar sig Fenerbahçe en ökning av lagets offensiva kvalitet och erfarenhet. Supportrarna hoppas att den serbiska stjärnan kommer att bidra till att föra klubben till framgång och vinna troféer i framtiden.