Var kan man streama Fotbolls EM 2024?

Telia Play, TV4 Play, SVT Play är dom tre streamingtjänster som finns när man vill streama och kolla på Fotbolls-EM 2024. Man kan följa hela Fotbolls EM utan kostnad, men för att kunna se Fotbolls EM 2024 utan reklam krävs det att du har ett abonnemang på TV4 Play och Telia Play.

SVT Play kommer även att sända samtliga EM-matcher på alla sina enheter. Man kan streama Fotbolls EM 2024 på mobilen, surfplattan eller på en dator. Man kan även använda en Smart-TV för att streama EM matcher från SVT.

Detta gäller även för dig med Telia Play eller TV4 Play för att streama EM 2024. Du kan ladda ner deras app i din smartphone, surfplatta eller smart tv. Du kan även streama via webbläsaren.

Kan man se Fotbolls-EM på TV4 Play?

Ja du kommer att kunna streama Fotbolls-EM 2024 på TV4 Play. Vill du slippa se all reklam kommer du att behöva ha ett abonnemang för reklamfria tv-sändningar från EM 2024.

Kan man se Fotbolls-EM på SVT Play?

Ja du kommer att kunna streama Fotbolls-EM 2024 gratis via SVT Play. SVT Sport och TV4 delar på sändningsrättigheterna för EM 2024 i Sverige. Detta innebär att du kommer kunna se matcherna som SVT har rättigheter på till SVT Play.

Kan man se Fotbolls-EM på Discovery?

Ja, men det krävs att du har ett abonnemang på Sport Premium + TV4 Sport hos Discovery+. Då kommer du kunna streama Fotboll-EM 2024. Detta abonnemanget kommer att ge dig full tillgång till EM utbudet från TV4 Play. Dessutom kan du streama SVT:s TV-kanaler direkt i din app.

Kan man se Fotbolls-EM på Telia Play?

Ja, Telia Play och TV4 Play har samma utbud under hela EM 2024 i Tyskland. Har du ett betalabonnemang eller en digital-tv från Telia kommer du kunna använda Telia Play för att streama EM-matcherna.

Kan man se Fotbolls-EM C More?

Nej, C More har en egen streamingtjänst som inte är aktiv tidigare. TV4-gruppen har bestämt för att flytta alla sina sändningar till TV4 Play. Utbudet är detsamma, men du behöver en ny app för att se EM-matcherna.

Kommer det vara Gratis att streama EM 2024?

Ja, det kommer vara gratis både hos SVT Play och TV4 Play, där kan du streama alla matcher under Fotbolls-EM 2024 helt kostnadsfritt. Vill du inte kolla på reklam och undvika reklamavbrott för den kommersiella TV-kanalen TV4 måste du ha ett streamingabonnemang hos TV4 Play eller Telia Play. Man kan även stream alla matcher i efterhand hos TV4 Play och SVT Play.

TV-rättigheter för att sända EM 2024

TV4 och SVT (SVT 1 och SVT 2) har rättigheterna att sända Fotbolls-EM 2024 på den svenska tv-marknaden. Detta inkluderar möjligheten att streama matcherna online för svenska tittare.

Alla matcher kommer att vara tillgängliga både via streaming och på traditionella tv-kanaler för de som föredrar att följa EM på det sättet. SVT och TV4 har beslutat att dela på tv-rättigheterna för både EM 2024 och EM 2028. Detta är ett upplägg de använt vid tidigare mästerskap, vilket har visat sig vara ekonomiskt fördelaktigt för båda tv-husen.

Genom att dela på rättigheterna behöver de inte stå för hela kostnaden var för sig. Som svensk tv-tittare får man därmed möjlighet att följa EM-studior både hos SVT och TV4 under mästerskapet.

Vilka kanaler i Sverige sänder Fotbolls-EM 2024

Svenska TV-tittare måste håller ett öga på TV-tablån dagligen under EM 2024 för att veta vilka kanaler som kommer sända matcherna. Både SVT och TV-4 kommer sända matcherna. Det gäller kolla på TV-tablån för att inte missa någon av matcherna.