Mikael Stahre klar för tränarjobb i Thailand – nobbade Stabaek

Mikael Stahre har hittat en ny tränartjänst efter att ha avböjt ett erbjudande från norska Stabaek. Istället har den tidigare AIK- och Blåvitt-tränaren skrivit på ett kontrakt med Uthai Thani FC i Thailand. Det var i onsdags som det avslöjades att Stabaek hade försökt locka Stahre att ersätta den sparkade Lars Bohinen, men han valde att tacka nej till detta erbjudande.

Stahre har nu tagit steget till Thailand och är redan på plats hos Uthai Thani FC för att officiellt presenteras. Enligt uppgifter från Sportbladet är det initialt ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren.

Uthai Thani FC har några kända ansikten inom svensk fotboll, inklusive den tidigare allsvenska spelaren Ricardo Santos som fungerar som lagkapten. Även Jiloan Hamad, som tidigare har spelat för Hammarby och Malmö FF, finns i klubben.

Mikael Stahre har en bred tränarkarriär med erfarenheter från flera olika klubbar och länder, inklusive AIK, Blåvitt, Häcken, Sarpsborg 08, Dalian Yifang i Kina, Panionios och San José Earthquakes i MLS. Nu ser han fram emot nya utmaningar i Thailand med Uthai Thani FC.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *