Lucas Moura återvänder till Sao Paulo efter Tottenham-sejour

Lucas Moura, den 30-åriga brasilianska fotbollsspelaren, har funnit sitt nästa äventyr efter att ha lämnat Tottenham Hotspur tidigare i år, där han tillbringade sex säsonger i klubben.

Enligt den välrenommerade transfer-experten Fabrizio Romano har Moura skrivit på för sin tidigare klubb, Sao Paulo, där han kommer att återförenas med landsmannen James Rodriguez.

Det rapporteras att Moura har skrivit på ett korttidskontrakt med klubben som sträcker sig fram till december senare i år. En officiell bekräftelse för flytten förväntas komma inom kort.

Denna övergång innebär en återkomst för Moura till Sao Paulo, efter att han lämnade klubben inför säsongen 2012/2013. Sedan dess har han representerat både Tottenham Hotspur och Paris Saint-Germain.

Lucas Moura har etablerat sig som en kraftfull och teknisk yttermittfältare under sin karriär och förväntas tillföra betydande erfarenhet och kvalitet till Sao Paulo-truppen. Supportrarna förväntar sig att han kommer att spela en viktig roll i lagets jakt på framgång under den kommande säsongen.

Med Mouras skicklighet på planen och återkomsten till hemstaden Sao Paulo ser klubben fram emot att stärka sin trupp och möta utmaningarna som väntar i de kommande tävlingarna. Det återstår att se hur Moura kommer att bidra till Sao Paulos framgångar under hans korta vistelse, men hans erfarenhet och talang förväntas bli viktiga tillgångar för klubben.