Kanadensiska Soccer League Tabell

Dyk in i den spännande fotbollsvärlden i Kanada genom vår dedikerade sida som ger dig den senaste tabellen för Canadian Soccer League (CSL). Vi är din främsta källa för att hålla dig ajour med de senaste resultaten, lagens positioner och den intensiva konkurrensen i den kanadensiska fotbollsligan.

Utforska CSL:s unika atmosfär på vår användarvänliga sida, där du snabbt får en tydlig överblick över varje lags prestation, målskillnad och aktuell form. Oavsett om du är en passionerad supporter eller bara vill hålla dig informerad om den kanadensiska fotbollsscenen, är vår sida din nyckel för att vara närmare handlingen.

Vi strävar efter att hålla våra uppgifter uppdaterade i realtid, vilket innebär att du alltid har tillgång till den senaste informationen om CSL. Dyk djupare in i statistiken med detaljer om målskyttar, assist och varje lags formutveckling under säsongen.

Varför missa en enda spark när du kan vara en del av den kanadensiska fotbollsfesten? Besök vår CSL tabellsida nu och fördjupa dig i all dramatik och spänning som denna liga har att erbjuda. Vi är din pålitliga följeslagare för att hålla dig närmare handlingen och låta dig njuta av varje ögonblick av Canadian Soccer League-fotboll!

# Team MP W D L F A G P
1 Serbian White … 1 1 0 0 3 1 +2 3
2 Unity ON 1 1 0 0 3 1 +2 3
3 Hamilton City 0 0 0 0 0 0 +0 0
4 Toronto Falcons 0 0 0 0 0 0 +0 0
5 Future Stars 1 0 0 1 1 3 -2 0
6 SC Scarborough 1 0 0 1 1 3 -2 0

Hitta tabellerna till de största ligorna som Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliga och Allsvenskan.