Fotbolls EM Tips

Välkommen till hemsidan för våra Fotbolls EM 2024 förutsägelser och speltips. Våra experttipsare analyserar statistik, form och andra trender för att ge dig de bästa möjliga tipsen – ta en titt på våra förutsägelser för fotbollsmatcher för att se vilken detaljnivå vi går in på. Från individuella matchförutsägelser, turneringsomfattande ackumulatorer och direkta vinnare, vi har Fotbolls EM tips, bästa spel och den viktigaste statistiken för att stödja och informera, före alla dina Fotbolls EM 2024-spel. Vi önskar dig lycka till!

Speltips för Fotbolls EM 2024

Innan vi gör varje Fotbolls EM 2024 förutsägelse analyserar våra experter statistik, tittar på potentiella vinklar och jämför dem med spelbolagens odds. Det är svårt att vara bättre informerad!

Euro 2024, som Tyskland är värd för, kommer att pågå från 14 juni till 14 juli 2024, med matcher i Berlin, München, Dortmund, Stuttgart, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Düsseldorf, Köln och Leipzig.

Vi kommer att bevaka varje match under hela turneringen och du kan lita på att vi guidar dig genom spelprocessen och erbjuder våra bästa Fotbolls EM 2024 speltips. Läs vidare för mer information!

Spelare älskar också att förutse den bästa målskytten i Fotbolls EM 2024, och även om det inte finns några odds ute för denna marknad för närvarande, kan du förvänta dig att de vanliga misstänkta som Kylian Mbappe och Harry Kane kommer att vara i toppen av skytteligan.

Här på Sportstravelnews tror vi på att få ut det mesta av varje spel. Därför går vi igenom alla odds som finns tillgängliga för alla typer av Fotbolls EM 2024-spel och väljer sedan vilka som representerar det bästa värdet.

EM Tips Idag

Letar du efter Euros Tips & Förutsägelser idag? Vårt team av experter på fotbollstips kommer att vara på plats inför Europamästerskapen 2024 och varje matchdag under mästerskapen. Vi kommer att täcka varje match i turneringen och ge dig den bästa statistiken, trenderna, analysen och i slutändan, Euros tips idag. Kom tillbaka varje dag i turneringen för att se vem våra experter stöder med alla dagens Euros-tips som finns rätt, här på Sportstravelnews Fotbolls EM 2024 förutsägelsesida.

Tips om de bästa målskyttarna i Fotbolls EM 2024

Våra experter är på plats för att göra sina prognoser för Fotbolls EM 2024:s bästa målgörare inför turneringen. Den prestigefyllda utmärkelsen som Fotbolls EM bästa målskytt kommer att diskuteras mycket bland analytiker och bettingexperter, och vi har sett några av de största genom tiderna ta hem priset genom åren. Alan Shearer i Euro 1996, David Villa, Fernando Torres, Antoine Griezmann och nu senast Cristiano Ronaldo 2020.

Våra fotbollstipsare kommer att analysera allt från styrkan i schemat, förutspått antal spelade matcher, målform för klubb och land, och naturligtvis Fotbolls EM 2024 bästa målskytt odds för att hitta de bästa förutsägelserna och spelvalen i sommar.

När publiceras våra EM Tips för 2024

Våra tidigaste Fotbolls EM 2024-tips kommer att fokusera på kvalomgångarna. Vi har redan förutsägelser för vinnaren av varje grupp samt djupgående täckning av enskilda matcher.

Vi kommer att gå in på djupet med direkta vinnartips när de preliminära trupperna tillkännages fyra veckor före turneringen. Dessa förutsägelser kommer att inkludera vinnare, mörka hästar, målskyttar, Fotbolls EM tips och mycket mer.

Under turneringen kommer individuella matchförhandstips att publiceras 2-3 dagar före avspark. De dagliga tipsen och andra spel kommer att finnas tillgängliga kvällen före varje match.

Alla våra Fotbolls EM 2024 förutsägelser är fullt undersökta och helt gratis men vi kan inte garantera vinnare. Vänligen spela ansvarsfullt och besök våra riktlinjer för spel för mer information (18+).

Hur spelar man på Fotbolls EM 2024?

Ett mycket enkelt sätt är att ta en ordentlig titt på våra Fotbolls EM 2024-tips och sedan välja vilken bookmaker du vill satsa på dem. Under tipset klickar du helt enkelt på ”satsa här” bredvid ditt spelbolageg. Vi erbjuder även ett stjärnbetyg för varje tips för att visa hur säkra vi är på att det representerar bra värde.

När det gäller spelstrategi för Fotbolls EM 2024 är det värt att titta på lagen med det bästa rekordet i kvalet och sedan se vilka lag som har bra odds i förhållande till din åsikt om dem. Det finns alltid några diamanter att hitta i det grova!

Slutligen, om du vill satsa på enskilda matcher, se till att göra din forskning i förväg. Om du är ute efter detaljerad statistik och formguider för varje match, kolla in våra detaljerade matchtips.

Tips om poäng i Fotbolls EM 2024

Ett av de mest populära spelen och förfrågningarna vi ser under fotbollsturneringar som EM är att förutspå rätt resultatmatch för match. Oavsett om du tittar på en match och vill ha lite engagemang, eller tävlingar, finns vi till hands för att ge våra expertråd om de bästa spelen, tipsen och all viktig statistik för att göra korrekta resultat inför varje Fotbolls EM 2024-match.

Var kan du spela på EM 2024?

Om du letar efter det bästa spelbolaget för att beta på Fotbolls EM 2024, kan vi tipsa dig var du kan beta. Här hittar du alla de bästa Fotbolls EM 2024-erbjudandena, med alla spelbolag på ett ställe så att du kan jämföra erbjudanden och välja din favorit. På vår sajt kan du även hitta speltips för Premier League, La Liga, Serie A och Champions League.

Fotbolls EM 2024

Ett komplett utbud av Fotbolls EM 2024 odds hittar du här, på vår turneringssida om EM 2024. Bläddra igenom för att hitta Fotbolls EM 2024 odds, individuella matchodds, odds för bästa målskytt och mycket mer. Du kan hitta de bästa spelbolagen tillsammans med våra speltips.

För att ge en översikt över oddsen för den mest populära marknaden – den direkta vinnaren av Fotbolls EM 2024 – finns det olika lag i mixen. Tyskland och Frankrike tävlar båda om att vara turneringsfavoriter, där båda länderna ligger runt 11/2-strecket. De följs av England till 7/1, Spanien till 15/2 och Italien till 9/1. Längre ner i högen sträcker sig Nederländerna, Portugal och Belgien från 11/1 till 14/1.

Vem vinner Fotbolls EM 2024?

När det gäller livespel är det här platsen att vara. Våra tipsare kommer inte bara att ge sina EM 2024-tips varje dag, utan också för de slutliga turneringsvinnarna. När de är tillgängliga kan du komma åt dem på den här sidan. För att hjälpa dig ytterligare, här är vem resten av världen stöder:

Många ser Frankrike som favoriter till Fotbolls EM 2024. Deras lag är fullpackat med stjärnor, bland dem Kylian Mbappe och Antoine Griezmann. Fotbolls EM 2020-vinnarna Italien finns också med bland utmanarna.

Andra som förväntas prestera starkt enligt spelbolagen är värdnationen Tyskland, EM-tvåan England, samt Spanien, Portugal och Nederländerna.

Vilka nationer har kvalificerat sig för EM 2024?

Fotbolls EM 2024 kommer att spelas av 24 lag. Turneringsformatet utvidgades 2016, då endast 16 lag deltog tidigare.

Totalt har 24 nationer kvalificerat sig för att spela i EM 2024, inklusive värdarna och de trefaldiga vinnarna, Tyskland. Kolla in den fullständiga listan över de 24 lag som kommer att spela för EM-ära i sommar nedan;

– Tyskland

– Belgien

– Frankrike

– Portugal

– Skottland

– Skottland Spanien

– Turkiet

– Österrike

– England

– Ungern

– Slovakien

– Albanien

– Danmark

– Nederländerna

– Rumänien

– Schweiz

– Serbien

– Tjeckien

– Italien

– Slovenien

– Kroatien

– Georgien

– Ukraina

– Polen

Vilka är grupperna i Fotbolls EM 2024?

Grupperna för Europamästerskapen 2024 är följande;

Grupp A: Tyskland, Skottland, Ungern, Schweiz

Grupp B: Spanien, Kroatien, Italien, Albanien

Grupp C: Slovenien Slovenien, Danmark, Serbien, England

Grupp D: Polen, Nederländerna, Österrike, Frankrike

Grupp E: Belgien, Slovakien, Rumänien, Ukraina

Grupp F: Turkiet, Georgien, Portugal, Tjeckien

Var arrangerar Fotbolls EM 2024?

Tyskland är värdland för Fotbolls EM 2024 och följande arenor kommer att användas för att spela matcherna i turneringen:

– Olympiastadion – Berlin, Tyskland

– Allianz Arena – München, Tyskland

– Westfalenstadion – Dortmund, Tyskland

– Mercedes-Benz Arena – Stuttgart, Tyskland

– Waldstadion – Frankfurt, Tyskland

– Arena AufSchalke – Gelsenkirchen, Tyskland

– Red Bull Arena – Leipzig, Tyskland

– RheinEnergieStadion – Köln, Tyskland

– Merkur Spiel-Arena – Düsseldorf, Tyskland

– Volksparkstadion – Hamburg, Tyskland

Semifinalerna kommer att spelas i München och Dortmund och finalen i Fotbolls EM 2024 kommer att spelas på Olympiastadion i Berlin, Tyskland.

Vem vann det senaste Europamästerskapet 2024?

Italien vann det senaste EM, som hölls 2020, efter att ha besegrat England på straffar efter att lagen spelat 1-1 efter 90 minuter plus förlängning.

Fotbolls EM tidigare vinnare genom historien

Tyskland och Spanien har båda vunnit flest Europamästerskap med tre segrar vardera, medan Frankrike är det enda laget som har vunnit tävlingen två gånger. Här är några av de senaste EM-vinnarna:

– 2020: Italien

– 2016: Portugal

– 2012: Spanien

– 2008: Spanien

– 2004: Grekland

– 2000: Frankrike

– 1996: Tyskland

– 1992: Danmark

– 1988: Nederländerna

– 1984: Frankrike

– 1980: Västtyskland

– 1976: Tjeckoslovakien

– 1972: Västtyskland

– 1968: Italien

– 1964: Spanien

– 1960: Sovjetunionen

När spelas Fotbolls EM 2024?

Gruppspelet i Fotbolls EM 2024 inleds fredagen den 14 juni och turneringen avslutas söndagen den 14 juli.

När spelas finalen i Fotbolls EM 2024?

Fotbolls EM 2024-finalen äger rum söndagen den 14 juli kl. 21:00 svensk tid, med semifinaler tisdagen den 9 juli och onsdagen den 10 juli.

Var är finalen i Fotbolls EM 2024?

Finalen i Fotbolls EM 2024 spelas på Olympiastadion i Berlin. Semifinalerna i Fotbolls EM 2024 kommer att spelas på Allianz Arena i München och Westfalenstadion i Dortmund. Se till att ta del av våra Fotbolls EM 2024 tips inför årets största fotbollsmatch.

Har England någonsin vunnit EM?

Nej, England har aldrig vunnit EM. Deras bästa prestation i EM kom 2020 när de nådde finalen. Deras berömda VM-kampanj 1966 förblir deras enda stora turneringsframgång.

Kommer Fotbolls EM 2024 att ha VAR?

Ja, Fotbolls EM 2024 kommer att ha VAR (Video Assistant Referee).